Неймовірні циганські канапки з салом і цибулею — полонили всю родину

Рецепт канапок

Самі найсмачніші канапки в світі)))

Розповідаємо, як приготувати незвичайні канапки з салом і цибулею. Жирнувато, звичайно, але іноді можна такою канапкою себе побавити.

Ситно і смачно!


Інгредієнти:

  • 100 г сала;
  • 1 цибулина;
  • сіль, перець за смаком;
  • будь-який хліб ;
  • зелень;

Приготування:

  1. Почистіть і грубо поріжте цибулину.
  2. Сало наріжте на тонкі смужки.
  3. На сковороді з повільним вогнем посмажте сало до золотистого кольору. 
  4. Перекладіть сало на паперовий рушник, щоб вбрався жир.
  5. Цибулину просмажте протягом 2-3 хвилин, потім посоліть і поперчіть за смаком і смажте ще 1-2 хвилини.  Можна додати трохи часнику, але це необов'язково.
  6. Злийте зі сковорідки зайвий жир, приберіть паперовим рушником залишки. Потім добре змастіть жиром сковорідку, викладіть на неї хліб. Обсмажуйте хліб з двох сторін.
  7. Складання канапки виглядає так: на хліб викладайте смажену цибулю, а потім сало. За бажанням можна ще прикрасити канапку подрібненою зеленою цибулею.

Ось і все, циганські канапки готові. Смачного! 

Немає коментарів