Привітання з Чистим четвергом. Вітання в картинках, віршах, прозі.

З чистим четвергом прикольні привітання

Привітання з Чистим четвергом  українською мовою – від сайту Тут Добре. Ми підготували для вас найкращі найкращі та прикольні привітання у картинках з чистим четвергом, які сворять вашим близьким та друзям святковий настрій на весь день.

Привітання з Чистим четвергом зроблять вашим друзям та рідним дійсно святковий настрій. У передвеликодній день, у який треба очистити думки від зла, а будинок – від бруду та непотребу, побажайте один одному душевного затишку та гармонії з собою і навколишніми.

Нехай все довкола вас завжди буде чистим – і в прямому, і в переносному значеннях ;)

Привітання з Чистим четвергом у картинках, віршах, прозі

З чистим четвергом

З Чистим четвергом! Скоріше вмивайся, швидко в хаті прибирайся, щоб зняти свої гріхи, щоб попрощалися гріхи. Щоб чиста вода всі негаразди забрала, а здоров’я принесла.


З чистим четвергом привітання в картинках


З Чистим Четвергом

З Чистим четвергом! Нехай цей день прибере з вашого життя весь негатив і чорні смуги, життя нехай стане чистою і білою смугою! Радості, щастя, успіхів, здоров’я, сімейного благополуччя та любові!


З Чистим четвергом

Вітаю з Чистим Четвергом! Винеси з дому все сміття і залишки тривог, щоб звільнити душу від злих спогадів і образ. Нехай цей день стане новою і чистою сторінкою, з якої почнеться інша історія твого життя, наповнена тільки щастям, любов’ю і радістю!


З Чистим четвергом

Немає коментарів