Щирі співчуття вічна пам'ять : картинки, своїми словами, герою

Правильні слова здатні підтримати людину в час скорботи. Сайт Тут Добре підготував для вас картинки Світла та Вічна пам'ять, слова для співчуття у прозі, якими ви можете висловити щирі співчуття з приводу втрати близької людини  та допомогти рідним пережити найважчий період.

    Картинки Вічна та Світла пам'ять


    Картинка Вічна пам'ять

    вічна пам'ять свічка

    вічна пам'ять


    Картинки Вічна пам'ять українською мовою

    Картинки Вічна пам'ять зі свічками

    Картинки Вічна пам'ять свічка

    співчуття  Вічна пам'ять

    картинка Вічна пам'ять

    Траурна картинка Вічна пам'ять

    Скорботна картинка Вічна пам'ять

    Скорботна картинка Вічна пам'ять


    Вічна пам'ять Герою - картинки

    Світла пам'ять герою

    вічна пам'ять герою


    вічна пам'ять герою

    вічна пам'ять герою

    вічна пам'ять герою


    Як пережити траур, скорботу та тугу

    Після втрати близької людини буває важко зрозуміти, як далі жити. Життя може здатися горою, на яку занадто складно піднятися. Пропонуємо вашій увазі декілька кроків, які можуть допомогти вам полегшити цю подорож:

    1. Дозвольте собі поскорбувати.Це найважливіший крок. Цінуйте, приймайте і дозволяйте своє горе як природну відповідь на ваші втрати. Дайте собі відчути свій біль. Пригнічене горе не зникає. Скорбота - це поєднання багатьох незручних почуттів. Ви можете відчувати сум, злість або бути сповненими каяття, жалю чи туги. Всі ці почуття природні.
    2. Висловіть своє горе. Випорожніть свої почуття. Плачте, коли потрібно плакати. Гнівайтесь, коли відчуваєте злість. Не пригнічуйте себе і не прикидайтесь стоїком. Чим більше ви висловлюєте свій біль, тим більше ви звільняєтесь від нього.
    3. Будьте терплячими до себе. Горе і скорбота - це процеси, які вимагають часу. Рух вперед не обов'язково швидкий і легкий, але можливий. Вірте, що зможете впоратися зі своєю втратою. Прийде день, коли ви зможете згадати кохану людину без болю.
    4. Будьте зайняті. Ви не можете зупинятися на своєму горі чи втраті щоразу, коли прокидаєтесь. Під час першого припливу суму ви можете відчути, що не в змозі контролювати масштаби своїх страждань. Але ви можете з друзями або самостійно скласти план, який продовжить життєвий шлях.
    5. Вести журнал. Це потужний метод вираження болю, а також засіб для приватного, інтимного проведення часу із собою. Деякі почуття можуть бути занадто важкими, щоб вимовити їх вголос, як гнів чи жаль. Написання журналу може служити як звільненням, так і значущим вираженням себе.
    6. Щоденні вправи. Рухайтеся! Ходьба, танці, плавання або будь-яка інша діяльність, яка вам приємна, може допомогти вам почувати себе краще. Завдяки фізичним вправам ви зміцнюєте свої фізичні сили, знімаєте напругу і оживляєте себе. Вправи допомогають виділяти ендорфіни, які піднімуть настрій.
    7. Будьте готові змінити речі. Природно хотіти зберегти речі такими, якими вони були, коли ваша близька людина була поруч. Однак це не тримає людину в живих. Хоча втрата ніколи не буває простою, нам потрібно пам’ятати, що ми можемо продовжувати своє життя. Потрібно дбати про себе та про свої потреби

    Слова для вираження співчуття у прозі

    • Сумую про вашу втрату. · Приносимо свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям ·Мені сказали, що ваш .... помер.
    • Як грозові хмари раптом вкривають серпневе небо, так сумні звістки приходять тоді, коли, здавалося б, нічого не віщувало лиха…До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, співробітників…
    • Моє серце розбите вчорашньою звісткою. Звістка про смерть ... – страшний удар! Боляче навіть подумати про те, що ми більше його не побачимо. Переживаю разом з тобою і згадую ... найтеплішими словами! Важко прийняти таку втрату! Прийми наші з чоловіком співчуття твоєї втрати! Вічна пам'ять!
    • Важко висловити словами, як ми з ... співпереживаємо вашої втрати ...! Золота людина, яких мало! Ми будемо пам'ятати про неї завжди! Нехай земля їй буде пухом! В ці дні вам, напевно, знадобиться допомога. Я хочу бути корисним, тож розраховуйте на мене!
    • Це неймовірна, катастрофічна втрата. Втрата справжньої людини, кумира, зразкового сім'янина і громадянина своєї країни. Співпереживаємо вашій втраті! Повідомлення про смерть ... вразило всю нашу родину. Ми пам'ятаємо і запам'ятаємо ... як найдостойнішу людину. Прийміть наші щирі співчуття! Нехай земля йому буде пухом!
    • Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо втраті ... , але вам, звичайно, ще важче! Щиро співчуваємо, і будемо пам'ятати все життя! Хочемо в цю хвилину надати будь-яку допомогу, яка знадобиться. Розраховуйте на нас!
    • Сумно. Я поважаю і пам'ятаю ... і щиро співчуваю твоїй втраті! Найменше, що я сьогодні можу зробити – це чимось допомогти. Принаймні тим, чим можу, тож це не час, щоб соромитися. Кажи, що я можу зробити для тебе.

    Немає коментарів