5 ознак того, що поруч з вами той самий чоловік

5 ознак того, що поруч з вами той самий чоловік
5 ознак того, що поруч з вами той самий чоловік

Отже, по яким універсальним критеріям можна зрозуміти, що поруч саме той чоловік, з яким вам буде добре?

1. Ви відчуваєте себе з ним захищеною. Це одна з базових жіночих потреб. Захист проявляється в трьох формах - фізичний захист, психологічна і фінансова форма. Це важливий пункт, який вже дає вам зелене світло, щоб уважніше придивитися до чоловіка і будувати з ним серйозні відносини.

До речі, якщо чоловік дає вам захист, то у вас автоматично виникає бажання говорити йому, який він класний. А це вже закриває його базову потребу в подяці та визнанні.

2. Ви розкриваєтеся по-новому. У вас поряд з ним починає розкриватися жіночий потенціал, а у нього - чоловічий. Це чіткий сигнал про те, що пара може скластися добре.

3. У вас є енергетичний баланс у відносинах. Якщо хтось вкладає більше, а інший приймає більше і майже не вкладається в відносини, виникає дисбаланс. Повинно відбуватися так: якщо ви щось дали - увагу, турботу, тепло, секс, ласку, усмішку, час - то повинні отримати щось у відповідь. Уміння чоловіка не тільки приймати, але і віддавати - вже робить його більш гідним вашої уваги

4. Він прагне зробити вас щасливою. Це вже багато значить. Пам'ятаємо, що чоловік найчастіше висловлює свої почуття діями, а його любов до вас складається з інтересу, прийняття, поваги, турботи і довіри.

5. Ви можете на нього покластися. Життя може підкидати різний досвід, і якщо ви бачите, що вам допомогли морально, фізично, фінансово, як завгодно, ви вже розумієте: він мене не кинув в складній ситуації, значить з ним можна продовжувати шлях.

Вам буде цікаво: Чоловік для щасливих стосунків. Який він?

Немає коментарів