Чоловік для щасливих стосунків: який він?

Яким повинен бути чоловік? Це непросте питання не дає спокою жінкам протягом століть. Давайте розберемося, яким має бути ідеальний партнер, батько і справжній чоловік.

Яким повинен бути справжній чоловік

Чоловік для щасливих стосунків: який він?

Що найголовніше для тебе в подрузі? Краща подруга завжди зрозуміє і не засудить - вона завжди буде на твоєму боці, навіть якщо ти начудила. Те ж саме і чоловік.

Дружба - це галявина, на якій виростають найкрасивіші квіти, в тому числі і любов. Любов з чоловіком - це дружба плюс секс.

Треба шукати друга - таку людину, який все в тобі зрозуміє і прийме. Йому можна все довірити, з ним можна повністю розслабитися і бути вільною. Це людина з безмежною широтою розуму і душі.

Хтось може сказати, що це не дуже поєднується з мужністю. Мужній чоловік - це чоловік з чітким, міцним уявленням про себе і життя, десь він може бути навіть відсталим. Але людська особистість набагато складніша будь-яких кліше, адже будь-яка людина має всередині себе два початки - чоловіче і жіноче.

Чоловік повинен бути жіночним настільки, щоб зуміти зрозуміти все в жінці і щоб читати їй вірші. При цьому він повинен бути мужнім настільки, щоб дати в морду тому, хто завадить йому читати вірші своїй жінці.

Таких чоловіків мало - тих, які поєднують в собі і самця, і друга. Але вони є. Кожна зустрічала такого чоловіка в житті, але, можливо, просто упустила.

Є така фраза - стерпиться, злюбиться. Більшість жінок сподівається, що чоловік з роками стане досвідченішим, терпимішим, мудрішим і так далі. Це дуже поширена помилка. Людина з обмеженим розумом ніколи не стане людиною з безмежним розумом. Треба відразу шукати таку людину, який все твоє зрозуміє.


Читайте також: 5 речей, які ніколи не можна робити для чоловіка

1 коментар: