Cало в цибулинному лушпинні.

Смачний рецепт сала
Сало в цибулинному лушпинні

Смачний рецепт приготування сала в цибулинному лушпинні, який доступний кожному

Складові:

  • Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг
  • Лушпина (з цибулі - 1 кілограму)
  • Сіль - 3 ст. ложки
  • Лавровий лист - 10 шт
  • Часник  - 1середня головка
  • Червоний перець - за смаком

Приготування:

1. Наберіть цибулиння приблизно з одного кілограма цибулі. Можна робити це поступово. Промийте лушпиння в воді, а потім доведіть до кипіння (з розрахунку на 1,5 л води). Додайте пару ложок солі і поваріть протягом 5 хв.

2. Сало промийте, почистіть і наріжте на кусочки по 200-300 грам.

3. Сало відправляємо до лушпиння. Вода повинна покривати сало (якщо це не так, додайте кип'яченої води). Доведіть до кипіння, температуру знизьте до середньої і варіть протягом 15 - 25 хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Головне, щоб сало було в рідині.

4. Поки сало "відпочиває" в каструлі, зробимо "маринад". Через часниковий прес пропустіть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Виберіть сало, просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і втирайте наш "маринад". Потім загорніть у фольгу і відправте на 12 годин в морозилку.

5. Через 12 годин наше диво-сало готове! Наріжте скибочками і подавайте з чорним хлібом, маринованими і солоними овочами, соусами.

Смачного !

1 коментар: