Оптична ілюзія: це пес, свиня, теля чи мутант?

Часом, домашні тварини займають настільки химерні пози, що якщо випадково побачити їх в цей момент, можна подумати, ніби потрапив в який-небудь дешевий ужастик або кунсткамеру. Ця фотографія домашнього улюбленця змушує сильно поламати голову в пошуках відповіді - кого ж бачать очі, теля, собаку, домашню свиню або, нарешті, невідомого мутанта?

оптична ілюзія

Вперше дане фото було викладено в мережі аж у 2017 році в одному з розділів форуму Reddit, але чомусь не здобуло популярності. Свої заповітну хвилину слави це тварина отримала на початку лютого 2020 року, коли один з користувачів того ж сайту відкопав страшну фотографію і знову опублікував. Найбільш часте визначення, що зустрічається в коментарях - disturbing, тобто, «тривожний».


І правда, досить важко з ходу визначити, що взагалі лежить на покривалі. Комусь здається, що це дитинча парнокопитної тварини - теля, ягня або порося, комусь, що це мутант, а хтось примудряється розгледіти тут лоша або навіть маленьку собаку. Насправді, тільки остання здогадка вірна.


Це дійсно пес на ім'я Дуг, якого господарі взяли з притулку. На момент першої публікації  собака проживала в Валдіз на Алясці та працювала рятувальником. Як пояснила дівчина, яка розмістила його фото, хоч він і не завжди фотогенічний, та зазвичай він менше схожий на мутанта-ягняти, ніж в цей раз.

А кого ви спочатку побачили на фото? Поділіться в коментарях

1 коментар: