5 найгірших компліментів чоловікові

Компліменти чоловікові

5 найгірших компліментів чоловікові

Більшість жінок взагалі не роблять компліменти чоловікам, і дуже даремно - це непоганий інструмент для мотивації і натхнення. Решті ж корисно буде знати, які компліменти робити не варто - вони здатні відштовхнути від вас коханої людини.

1. "В лоб" про свої почуття. Одна фраза: "Ти класний, ти цікавий, я так за тобою скучила!" і все, ви вже не трофей, чоловік втратив інстинкт мисливця. Такі компліменти не варто робити на початку відносин, а в довгих і міцних стосунках - тоді негативного ефекту не буде.

2. Набір "сюсюкаючих" слів. Зайчик, кошеня, каченя, слоненя - ці слова доречні для чоловіка, якому зроду не більше п'яти років. У дорослого чоловіка це може викликати здивування, відторгнення і сором.

3. Похвала "матусі". "Ти зробив хороший вчинок," - звучить з позиції матусі або вчительки. Забудьте про комунікації зверху - вона повинна бути або на рівних, або знизу.

4. Банальні компліменти. "У тебе така спортивна фігура" - банальність, яка набила оскому. Цей комплімент побитий і не несе в собі жодної цінності. До того ж він явно натякає на секс. Краще підчеркни компліментом унікальність чоловіка.

5. Лестощі. Фрази без будь-якої емоційного забарвлення, які взагалі не стосуються якостей чоловіка, теж не годяться. Наприклад: "Яка класна в тебе машина, прекрасний вибір". Це щеняча і нещира спроба задобрити та натякнути на інтерес до обсягу його гаманця.

1 коментар:

  1. Усі-пусі, а хто це в нас там такий маленький? Гномик, як тебе звати )))

    ВідповістиВидалити