5 речей, які ніколи не можна робити для чоловіка

проблеми з чоловіком

5 речей, які ніколи не можна робити для чоловіка

1. Приносити себе в жертву і схилятися перед чоловіком. Досить часто чоловіки цим користуються. Прагнення догоджати, приносити себе в жертву - це не ознака любові. Це говорить лише про те, що жінка має комплекс недолюбленности, а партнер автоматично перестає її поважати.

2. Виправдувати його фізичне і емоційне насильство щодо вас. Коли у жінки занижена самооцінка, вона каже: "Так, він зірвався, але я сама винна, я його спровокувала, а взагалі він хороший". Це брехня самій собі.

3. Вирішувати проблеми чоловікa замість нього. Так він перетвориться в підкаблучника, в альфонса або стане просто інфантильним. Коли жінка перемикається на роль дбайливої ​​матері, вона автоматично перемикає чоловіка в режим дитини. І деякі чоловіки легко переключаються, тому що ця позиція може бути дуже комфортною.

4. Відмовлятися від себе і приймати ультиматуми. Ось він сказав, і все, і крапка. Ультиматум в формі вимоги -це шантаж і абьюз. Можливі здорові компроміси: кажучи іншим "так", переконайтеся, що не кажіть собі "ні".

5. Жаліти чоловіка. Тим самим ви знову ж заганяєте його в роль дитини. Жалість принижує чоловіка і ранить його его. У чоловіка потрібно вірити, а не шкодувати.


Читайте також: 12 звичок до щасливого життя


1 коментар: