10 речей, які завадять вашій сім'ї бути щасливою

Проблеми в сім'ї причини проблем

Сайт Тут Добре підготував перелік речей, які заважають створенню щасливої сім'ї. Прочитайте їх, можливо  у вас також є один з цих пунктів і ви зможете його позбутися

10 перешкод щасливим відносинам

1. Спроби змінити один одного. Головна цінність відносин - це можливість для кожного їх учасника бути самим собою. У спробах змінити свого партнера можна провести все життя, яке, до слова, буде наповнено постійними конфліктами. Спробуйте змінити себе, зрозумійте, як це складно, і перестаньте вже намагатися поміняти іншого.

2. Деструктивні відносини з батьками - це такі відносини, де батьки не приймають, ображають, експлуатують своїх уже дорослих дітей. Заважати може і спільне проживання з батьками.

3. Публічні докори, обговорення відносин з чужими людьми. Особисте життя на те й особисте, щоб не бути публічним. Виносячи свої сімейні проблеми на публіку, ви можете поранити один одного. Також ви знижуєте цим рівень довіри у відносинах.

4. Взаємне мовчання про свої бажання. Якщо любить - здогадається? Ні! У парі потрібно вміти розмовляти і не соромитися говорити про свої потреби, а також бути уважним до слів партнера. Сюди ж можна віднести і нерозуміння - краще говорити про те, що для вас важливо, ясно, прямо і без натяків.

5. Фінанси. Неузгоджені або відсутні правила і принципи - хто і як заробляє, накопичує, витрачає ...

6. Шпигунство і ревнощі. Перевірки телефону, манія контролю, вічні підозри не залишать місця взаємній довірі у відносинах.

7. Брехня. Обман партнера і самого себе не зробить нікого щасливіше.

8. Партнери розслабилися і перестали контролювати свою поведінку і підтримувати гідний зовнішній вигляд. Причини можуть бути різні, але слід пам'ятати, що цей фактор впливає на сексуальність у відносинах.

9. Порівняння партнера з іншими не на його користь. Просто повірте - це не надихає.

10. Відсутність відпочинку один від одного. Ви з чоловіком - дві окремі людини, у яких має бути власний простір і можливість іноді побути далеко один від одного.


Читайте також: 12 звичок до щасливого життя

Немає коментарів