Піца з салямі та грибами. Швидко та смачно!

Піца з салямі та грибами

Піца смакуватиме особливо смачно, якщо для її приготування ми використаємо гостру, пряну салямі. Рецепт включає молоко, але його можна успішно замінити водою. Замість свіжих дріжджів можна використовувати дріжджі швидкого приготування (близько 10 г).


Піца з салямі та грибами - інгредієнти:

Тісто:
  • 300 г пшеничного борошна
  • 35 г свіжих дріжджів
  • 250 мл молока
  • 1 рівна чайна ложка цукру
  • пів чайної ложки солі
  • половина столової ложки оливкової олії
  • сушені трави (за бажанням)

 Соус
  • 2 помідори
  • 2 чайні ложки томатної пасти
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 1/3 чайної ложки тим'ян сушений
  • 1/3 чайної ложки сушеного чебрецю
  • 1/3 чайної ложки розчавленого часнику
  • 1/3 чайної ложки цукру
  • чорний перець та сіль (до смаку)
Верх
  • 15 даг салямі
  • кілька грибів
  • кілька чорних оливок
  • 1/3 зеленого перцю
  • 125 г моцарели
 

Піца з салямі та грибами - спосіб приготування

 1. Просіяти борошно в миску. Додайте подрібнені дріжджі, цукор, сіль, оливкову олію і трохи підігріте молоко. Зробіть тісто. Якщо консистенція тіста вимагає цього, додайте трохи більше молока або борошна. Готове тісто має бути пухким, м’яким і еластичним.

У тісто можна додати трохи сушених трав, таких як базилік, орегано або чебрець.

Залиште тісто накритим у теплому місці, щоб воно піднялося на годину.

2. Помідори наріжте кубиками. перекладіть в каструлю - варити кілька хвилин на повільному вогні. Потім протріть їх через сито. Додайте томатну пасту, оливкову олію, чебрець, орегано,часник, цукор та щіпку солі та чорного перцю. Ретельно перемішайте. Якщо текстура соусу занадто тонка, додайте ще трохи томатної пасти.

3. Наріжте гриби та чорні оливки. Зелений перець наріжте кубиками. Натріть моцарелу на тертці з грубою сіткою.

4. Розігрійте духовку до 220 ° C. Кругу форму для випікання піци діаметром 30-32 см намажте маргарином. Якщо у вас немає форми цієї форми, використовуйте прямокутну або квадратну тарілку.

5. Тісто розкачати в круглий корж. Введіть його у форму. Полийте соусом. Посипте моцарелою і викладіть салямі, гриби, зелений перець та оливки.

6. Помістіть піцу в духовку на середню полицю і випікайте її приблизно 15 хвилин. Час випікання є приблизним і багато в чому залежить від того, наскільки товстим є ваше тісто і типом духовки.


СМАЧНОГО!

1 коментар: