На добраніч коханий, гарної ночі, солодких снів - нові оригінальні картинки та побажання

Побажати добраніч коханому хлопцю, чоловіку

TutDobre.com.ua створив безліч найкращих побажань та привітань добраніч коханому хлопцю, чоловіку картинках,  своїми словами, у прозі, тут кожен зможе знайти для себе ті самі слова.

Кохайте і будьте коханими!

    Картинки для коханого з побажанням На добраніч



    На добраніч коханий



    На добраніч, коханому


    На добраніч, коханий



    Картинки на добраніч, коханий

    на добраніч картинки

    на добраніч солодких снів

    На добраніч, коханому

    солодких снів коханий

    На добраніч, коханому сумую

    На добраніч, коханому

    На добраніч, коханому

    На добраніч, коханому


    Короткі побажання на добраніч, спокійної ночі коханому

    Мініатюрні світлячки неспішно запалюють небесні іскорки, щоб кожна хвилина особливої ​​неповторністю прикрасила твої сновидіння, рідний. Доброї тобі ночі …
    💕💕💕
    Засипати без твоїх теплих рук і добрих очей дуже складно, але я подумки цілую тебе і, притискаючись, відлітаю в казкову країну снів тільки з тобою!
    💕💕💕
    Бажаю райських сновидінь, ніжного пробудження поцілунками та обіймами. Мрію засинати і прокидатися з тобою завжди. Дуже люблю!
    💕💕💕
    Нехай вечір цей буде приємним, скинь тяжкість минулого дня, нехай  затишок і щастя огорнуть тебе вночі.
    💕💕💕
    За віконцем вітер шепоче - спи мій лагідний, рідний і знай, що ти на цьому світі наймиліший, дорогий, що люблю тебе всім серцем. І немає спокою серцю моєму, тому що, ти не поруч, далеко.
    💕💕💕
    Кожен раз, коли на землю нечутно і невідворотно приходить ніч, я посилаю тобі тисячі повітряних поцілунків.
    💕💕💕
    Нехай вранці тобі Бог подарує чудовий настрій та вдалий день. На добраніч!
    💕💕💕
    Бажаю тобі самої м’ягкої, теплої нічки! Найсолодших і красивих снів. Щоб завтра настав один з кращих і найяскравіших днів у твоєму житті!
    💕💕💕
    Я домовилася з однією милою, сонної хмаркою, щоб вона пропливла поруч і взяла тебе за ручку замість мене.
    💕💕💕
    У вікні світять яскраві зірки, і місяць осяває твій лик, такий чарівний і привабливий! Я подумки посилаю тобі тисячі ніжних обіймів і мільйон поцілунків на ніч!


    Побажання на добраніч коханому своїми словами

    1. Нехай ніч буде тихою і теплою. Нехай твої сни стануть передчуттям нового чудесного дня і принесуть солодкий відпочинок і чудовий настрій. Знай, що я завжди подумки поруч.
    2. На добраніч, кошенятко моє кохане! Швидше засинай, хай світле янголятко оберігає тебе кожну мить.
    3. Цілую тебе солодко, дорогий! Нехай мій поцілунок принесе тобі найніжніші сни і твоя душа спить спокійно до самого ранку.
    4. Нехай мої слова, які несуть побажання на ніч, подарують тобі солодкий спокій і гарні сни. Хочу, щоб твій сон забрав тебе на хмарки по чистому зоряному небу, а душа твоя була щаслива і радісна.
    5. Минуло багато днів і попереду ще багато. Серед усіх цих днів я не дозволю цій ночі минути, не сказавши тобі, що я люблю тебе і нехай збудуться всі твої мрії. Доброї ночі, коханий.
    6. Ти - перше, що спадає мені на думку, коли я прокидаюся, і ти - це останнє, про що я думаю, коли засинаю. Просто, я не можу перестати думати про тебе. На добраніч мій милий.
    7. Цікаво, наскільки добре ти спиш вночі, і які сни тобі сняться. Я б хотіла проникнути в них, як ти проникаєш в мої. На добраніч, красунчик!
    8. Ти знав, що у дні 86400 секунд? Я сумую за тобою за кожну з них. Навіть уві сні. На добраніч, коханий!
    9. Я б хотіла, щоб у мене були слова, які б означали наскільки багато ти для мене значиш, але як би я не намагалася, вони ніколи не звучать правильно. На добраніч!
    10. Моє життя так сильно змінилося з тієї пори, як я познайомилася з тобою, я сподіваюся, що воно ніколи не повернеться до того, як було раніше. Сподіваюсь ми зустрінемося в наших снах, коханий. На добраніч!
    11. Лежачи у своєму ліжку, я закриваю очі, щоб не пропустити жодної хвилини з тобою, навіть коли тебе немає... Я буду мріяти про тебе. На добраніч, коханий!
    12. Доброї ночі моєму Коханому, моєму Ангелу!
    13. Моя любов до тебе зростає щодня. Іноді я не можу уявити, як я, могла б любити тебе більше, ніж сьогодні, але щоранку всі мої сумніви зникають. Я не можу чекати завтра, щоб полюбити тебе ще більше. Добраніч!
    14. Я не можу дочекатися того дня, коли ти будеш лежати поруч зі мною... добраніч, коханий!
    15. Завжди була причина для моїх безсонних ночей. До того, як ти прийшов, я про тебе думала. Тепер, коли ти є у мене... я про тебе все ще думаю. На добраніч.
    16. Я сподіваюся, що найсолодші мрії, які ти матимеш сьогодні ввечері, будуть просто нічим у порівнянні з життям, яке ми проживемо разом. На добраніч, моє кохання!
    17. На добраніч, красунчику! Бажаю тобі прокинутися у такий же чарівний і чудовий день, як і ти сам.
    18. Кажуть, що завжди треба закінчувати день позитивною думкою, мій день закінчується думкою про тебе. Солодких снів, коханий!
    19. Хоча всі інші мріють про казку... я мрію про тебе. Яка різниця? Доброї ночі, мій принц!
    20. Я можу заснути під приємний звук мого серця... воно постійно повторює твоє ім'я. Доброї ночі!
    21. Я намагалася заснути, але не змогла, оскільки відчула, що чогось бракує. Тож я схопила телефон, аби лише побажати тобі доброї ночі. Нехай тобі сниться солодке, коханий!
    22. Зірки так яскраво сяють на небі, але вони ніщо у порівнянні з тими, які у твоїх очах. На добраніч, мій коханий!
    23. Сподіваюся, ти спокійно спиш всю ніч. Поки моє серце повторює твоє ім’я, я знаю, що так і буде.
    24. Я хочу заснути і прокинутися від твого поцілунку; і прокидатися так сьогодні, завтра та кожного наступного дня. Добраніч моє кохання!
    25. Я у своєму ліжку, ти у своєму. Очевидно, хтось із нас опинився не в тому місці.

    Зворушливі побажання на добраніч, спокійної ночі коханому у прозі, до сліз

    • Милий, дуже скоро ти підеш в вояж по зоряним сновидінь. Знай, за орбітами срібних світил тебе чекає тепла Любов моєї сонячної душі.
    • Ще один до кінця підходить вечір, і знову смс я набираю. Пишу тобі – На добраніч, Люблю тебе, Цілу і Сумую!
    • Нехай я чергову ніч сумую, але знаю, що все буде добре, адже моя любов завжди з тобою!
    • Не можу одна заснути, тебе лише не вистачає, не вистачає твоїх рук і ніжних губ торкань!
    • Вибач, якщо розбудила, не можу заснути - думаю про тебе … Дуже хочеться тебе побачити, просто відчути, що ти поруч … Я тебе люблю!
    • Мій милий котик. Бажаю тобі на добраніч, і хай бог сну подарує тобі уві сні мене. Я буду ніжно і лагідно співати тобі колискові пісні у сні, а ти будеш міцно спати. На добраніч, засинай швидше.
    • Секретами зоряних історій сповнена оксамитова ніч. Заплющ очі, милий, і всі чарівні легенди втіляться в розкішних чарівних снах. Добраніч.
    • Я хочу завжди проводжати день що минає і зустрічати пновий день разом з тобою. Ти моє щастя! Солодких снів!
    • Навіть незважаючи на те, що засипаємо ми в різних ліжках, я думаю про тебе і бажаю, щоб твої сни були наповнені радістю наших зустрічей! Спи солодко!
    • Рідний мій! Швидше закривай очі і нехай чарівність ночі огорне тебе з голови до ніг своєю теплотою і турботою! Спи міцно, насолоджуючись різнокольоровими снами і нехай Господь збереже твій спокій!
    • Добраніч! Класних снів … Нехай в будинок прибуде кохання … Нехай  Ніченька – цариця, на чорному вже коні примчиться, і сон подарує найсолодший, тихенько над твоїм ліжечком …
    • Нехай не турбує твій сон, ні вітер, ні холод, нехай буде барвистим він, адже я з тобою назавжди!
    • Бажаю казкових снів, радість моя! Спи немов на хмарах, нехай цієї ночі збуваються твої мрії і душа твоя буде щаслива.
    • Нехай ця ніч не принесе тривожних снів і ти міцно проспиш в солодкій млості до самого ранку.
    • Нехай сьогодні ти бачиш тільки самі барвисті, яскраві нічні бачення, і, звичайно ж, з моєю участю!
    • Нехай в цю безтурботну ніч тобі насниться дивний сон – неповторно солодкий, як твої поцілунки, неймовірно ніжний, ніби твої обійми
    • Нехай ніч обійме тебе своїми пухнастими і ніжними лапками, заспіває тобі колискову і подарує найчудовіший на світлі сон! На добраніч тобі мій коханий чоловік!
    • Спи, кошеня! Темної ночі я прийду до тебе уві сні. Поцілую міцно дуже, щоб і ти приснився мені!
    • Самому лагідному, доброму і гарному, побажати хочу я дуже солодких снів і добраніч
    • !Бажаю солодких тобі снів тобі моя любов, відпочинок – тілу, спокій – душі, насолоду – серцю. Твоя любов – краще чудо в цьому світі для мене. Але є ще одне – наші сни. Адже там я теж можу з тобою зустрітися, якщо ти далеко. Цілую!
    • Місто накриває загадкова темна ніч – володарка сновидінь. Залиш в дні,, що минає  всі проблеми і печалі, відкинь тривожні думки і занурся в безодню чарівних снів. Нехай тобі спиться солодко – солодко … На добраніч!
    • Мій улюблений, дорогий, бажаю тобі на добраніч і чудових сновидінь. Нехай сон твій буде міцним, затишним і спокійним. На світанку нехай в вікно постукає новий день з приємними моментами і відмінним настроєм, добрими вчинками і міцними обіймами.
    • Так хотілося солодко поспати, але я посилаю тобі всі свої солоденькі сни. Відпочивай зі спокійною душею і знай, що якщо я тобі приснюсь, то це було зовсім не випадково – я так хотіла!
    • Сон – це природний для людини і тварин фізіологічний стан, що характеризується зниженим рівнем розумової діяльності і ослабленою реакцією на навколишнє оточення. Тяжко зрозуміти? Значить, пора спати, коханий! Добраніч!
    • Нехай моя любов стане для тебе солодкою колисковою піснею.На добраніч!
    • Закрий очі! Уяви, що світ втомився від нескінченних турбот і разом з тобою на кілька годин зануриться в сон, щоб з ранку тішити людей яскравими фарбами. Нехай надійні слуги Морфея віднесуть тебе в райські місця і подарують з десяток незабутніх снів. Добраніч!
    • Якаий величезний сьогодні місяць на безкрайньому небі. Така ж величезна і моя любов до тебе. Скільки зірок у небі, стільки поцілунків я хочу подарувати тобі сьогодні вночі. Але поки ми не поруч, я можу надіслати тобі лише це послання, а разом з ним побажання тихої ночі і барвистих сновидінь. Спи міцно, моя любов!
    • Зайчик, бажаю добре виспатися, так як завтра важкий день! Все буде добре, я навіть не сумніваюся, а зараз, цілую тебе в губки і шепочу на вушко: «На добраніч, коханий!»

    Немає коментарів