Путін у в'язниці: у Росії вже показали, як це виглядатиме. Фото

У Єкатеринбурзі портрет лідера рф володимира путіна поставили в одному із міських дворів. Однак, після шквалу глузувань у коментарях, що путін нібито "опинився за ґратами", комунальники завісили портрет полотном.

putin

Ось тільки "за ґратами" путін провів лише дві години, оскільки в адміністрацію міста звернулася "пильна городянка", яка побачила у стріт-арті "політичну підопіку". Вона зателефонувала до адміністрації Єкатеринбурга, адміністрації Жовтневого району та виробничого управління "Єкатеринбурггазу".

Росіянку обурило насамперед те, що президента рф зображено червоним, "як помідор" на портреті, а також вона розглянула якісь фейєверки, які нібито натякають на "вибухи в Україні".

"Це підґрунтя політичне, дурню зрозуміло. Але наша молодь, наприклад, не зрозуміла — кажуть "прикольно". Він має бути десь на гідному місці, а тут що? Натяк на газ, він же на газовій колонці стоїть. Тобто мова про те, що у нас "газове управління" - в Європу перекривають, ще кудись перекривають", - заявила пильна мешканка Єкатеринбурга.

"Врятували" становище комунальники, які прибули на місце, прикрили путіна ганчіркою і для вірності примотали її скотчем. Здирати портрет президента з "негідного місця" не наважилися.

Немає коментарів