Люди хочуть, щоб коханку путіна, олімпійську гімнастку, позбавили медалей


путін і кабаєва

Аліна Кабаєва – колишня художня гімнастка, яка брала участь в Олімпійських іграх і виграла бронзу в Сіднеї в 2000 році, а потім виграла золото в Афінах у 2004 році. У неї також 14 медалей чемпіонату світу і 21 медаль чемпіонату Європи. Потім вона пішла зі спорту і почала працювати депутатом у Кремлі, а згодом почала працювати в правлінні Національної медіа-групи, найбільшого прокремлівського медіа-гіганта в Росії.

аліна кабаєва

Чутки про її роман з путіним почали з’являтися приблизно в 2008 році, коли вона працювала депутатом. У Путіна була офіційна дружина Людмила Очеретна і двоє дорослих дітей, але чому це зупинить божевільного диктатора. Ходять чутки, що у Путіна і Кабаєва 4 спільних дітей, і тому нещодавно вона зникла з поля зору громадськості.


Як людина, яка заробляє близько 10 мільйонів доларів на рік від прокремлівського медіа-гіганта, який роками вивергає російську пропаганду, вона не менше винна у війні в Україні, ніж сам путін і всі, хто його підтримує. Вона явно має досить викривлений погляд на світ, як і її коханець-диктатор. Вона публічно нзакликала звикнути росіян до санкцій після 2014 року і сказала, що «чим гірше, тим краще для нас».





Більшість вважає, що вона ховається в Швейцарії, намагаючись уникнути санкцій, а інші вважають, що вона може ховатися в бункері на Алтаї. 


Але нещодавно, Аліна Кабаєва, яку називають таємною "Євою Браун" президента росії володимира путіна, вийшла в люди у Санкт-Петербурзі. Жіночка відвідала музей, де проходить виставка картин Михайла Врубеля.


Як повідомляє "Фонтанка.ру", Кабаєва пройшлася музеєм із індивідуальною екскурсією.

Тим не менш, в Інтернеті є низка петицій з проханням до Швейцарії з’ясувати, чи перебуває вона в Швейцарії, на якій підставі вона там, і прохання депортувати її назад до росії. Також є петиції з проханням до Міжнародного олімпійського комітету позбавити її олімпійських медалей. З цими петиціями виступають люди України і навіть ті, хто виступає проти терористичного режиму путіна в росії. Залишається тільки сподіватися, що петиції підуть на їхню користь.

1 коментар: