Циганські кабачки на мангалі, за які гості будуть битися

Давно шукаєш швидкий спосіб смачно замаринувати і приготувати кабачки на мангалі?
Тоді у нас чудові новини, на Тут Добре якраз появився новий рецепт на цю тему!


кабачки гриль на мангалі

Для вашої зручності ми вирішили детально розписати інструкцію з приготування цієї чудової закуски.


ЯК ПРИГОТУВАТИ КАБАЧКИ НА МАНГАЛІ


ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг кабачків
  • 250 г сиру
  • 150 г майонезу
  • 1 ч. л. солі
  • 3 ч. л. паприки
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ч. л. італійських трав
  • 1 пучок свіжої зелені


ПРИГОТУВАННЯ

  1. Насамперед миємо, обсушуємо і нарізаємо кабачки кружечками (приблизно в 1 см завтовшки), а потім викладаємо в глибоку миску.
  2. Далі додаємо в миску сіль, паприку, чорний мелений перець, сушений часник і майонез. Гарненько все перемішуємо, після чого накриваємо миску плівкою і залишаємо кабачки маринуватися, поки мангал розігрівається.
  3. Тим часом натираємо сир соломкою і змішуємо його з італійськими травами.
  4. Далі викладаємо кабачки на решітку і ставимо запікатися на мангал. Смажимо овочі приблизно 3-4 хвилини з одного боку, після чого акуратно перевертаємо наші кружечки.
  5. Відразу ж після того, як перевернули кабачки, викладаємо сир на  сторону, яка вже підрум'янилася і чекаємо, поки друга сторона дійде до готовності.
  6. Як тільки сир розплавиться, а кабачки повністю зарум'яняться, знімаємо їх з вогню і викладаємо на тарілку для подачі. А щоб зробити закуску ще більш смачною і ароматною, посипаємо її свіжою рубаною зеленню і тертим часником.


карачки гриль рецепт

Запечені кабачки з сиром та італійськими травами відмінно доповнюють м'ясні страви. Особливо вдало овочі, приготовані на мангалі, поєднуються з шашликом. Так що, поки літо ще не встигло з нами попрощатися, ловіть момент і готуйте сезонні делікатеси на радість собі і своїм близьким!

Кабачки, які залишилися, а ми знаємо що у вас їх багато 😁 можна використати для приготування смачної та простої літньої піци з кабачків

А ми на цьому прощаємося. Приємного апетиту і до нових зустрічей!

Немає коментарів