З страхи, що заважають знайти кохання

Як знайти чоловіка

З страхи, що заважають знайти кохання

Тут Добре зібрав для вас 3 ознаки - страхи, які заважають вам розпочати нові стосунки та розпочати все з чистого листа

1. Страх пережити біль.

Якщо у вас є досвід відносин, які глибоко ранили вас, страх пережити цей біль знову, може змусити вас уникати нових стосунків. Також такий страх може зародитися, якщо в дитинстві ви були свідком драми між батьками.

У цьому випадку варто перестати опиратися на травмуючі шаблони і стати, нарешті, відкритою новому досвіду - часом для цього потрібна глибока робота з підсвідомістю. У будь-якому випадку, пам'ятайте, що є велика ймовірність того, що пережита вами біль більше ніколи не повториться. Тому прийміть свій досвід і залиште його в минулому.

2. Страх втратити себе.

Іноді страх втратити себе може не дати вам створити справжній емоційний зв'язок з чоловіком. Емоції блокуються свідомістю, яка не залишає можливості створити атмосферу близькості та довіри.

Щоб впоратися з закритістю, потрібно поступово розширювати свої межі, даючи партнеру можливість дізнатися вас ближче. Потім варто почати шукати баланс між своїми потребами і потребами партнера - тільки так відносини будуть розвиватися.

3. Страх конфліктів.

Якщо ви намагаєтеся зберегти мир за всяку ціну, це може дорого вам обійтися. Справжня близькість повинна давати можливість бути чесними людям, які мають багато відмінностей. А це не може не призводити до конфліктних ситуацій.

Усвідомте, що сварки - це нормально. Головне, щоб в запалі емоцій ви не наносили один одному ще більшого болю і не приймали рішень, здатних різко зруйнувати ваші відносин

Читайте також: Як розпочати життя заново, коли здається, що все втрачено?

Немає коментарів