Як розпочати життя заново, коли все здається загубленим?


Як розпочати життя заново, коли все здається загубленим?

Ви щось втратили у своєму житті, щось пропустили, щось зрозуміли занадто пізно. Іноді у вас більше немає сил плакати, так боляче. Ви думаєте, що все закінчилося, що ви більше ніколи не будете щасливі. Але навіть тоді, у цю найтемнішу годину свого життя, у вас все ще є вибір. Ви можете капітулювати і здатися, або ви можете вибрати битися і виповзати з цього місця за будь-яку ціну. І те, що виглядало як кінець, буде вашим новим початком.

Падіння на саме дно спочатку повністю руйнує і ламає. Іноді думка про смерть - це єдине, що приносить полегшення. Ви не хочете померти, але у вас більше немає сил жити таким чином. Ваше життя здається закінченим. І певний сенс в цьому є. Ось старий ти вмираєш.

Найбільша іронія життя полягає в тому, що більшість з нас, лише зіткнувшись із власною смертю, повністю зрозуміють, як жити. За п’ять хвилин до кінця, коли все закінчиться, ми зрозуміємо, що було насправді важливим, а що абсолютно неактуальним. І як би ми сьогодні робили все інакше, якби ми отримали лише другий шанс.

Ви щойно зрозуміли. Ви відчуваєте, що всі вас прогнали, і ви запізнюєтесь на власне життя, але це неправда. Цей біль, цей страх - це шанс змінити все інше. Виправте старі помилки, почніть спочатку. Різниця полягає в тому, що сьогодні ви багатші на знання, чого більше ніколи не повинні робити. Ви вже знаєте, якою людиною ви хочете бути і яким би хотіли бути своїм життям.

Хтось мудрий сказав: «Найкращий час для посадки дерев був двадцять років тому. Зараз другий найкращий час ”.

Якщо ми не будемо дисциплінувати себе, світ зробить це за нас.

William Feather

Без самодисципліни успіх неможливий. Усі наші невдачі та провали об’єднує одне - нам бракувало характеру, сили волі та просто дисципліни. Ми вибрали простіший шлях. І ми довго думали, що цей вибір не матиме негативних наслідків. Але нарешті пора платити. Ціна виявилася надзвичайною великою. Втрачене життя, втрачені можливості, втрачені роки. І немає надії, що все це ще можна змінити.

Існує лише один вид самодисципліни - 100%. Такий, який ти навіть маєш, коли стикаєшся зі смертю. Будь-який інший вид марний. Це призводить лише до більшого розчарування. І ви більше не можете собі цього дозволити. Джим Рон сказав, що "всі люди страждають від однієї з двох речей - болю дисципліни або болю жалю та розчарування". Який з них гірший? Ви вже знаєте відповідь.

На всі великі досягнення потрібен час.

Maya Angelou

Не відмовляйтеся від своїх мрій лише тому, що для здійснення цього знадобиться час. Час все одно піде, і ви пошкодуєте заднім числом, що не спробували, коли у вас була можливість. Подумайте, якщо для реалізації ваших планів знадобляться наступні п’ять років, якого віку ви станете, коли закінчите? І якого віку ти будеш, якщо кинеш і нічого не зробиш?

Ніщо не є особливо складним, якщо ми розбиваємо це на невеликі завдання.

Henry Ford

Вивчіть нову мову, відкрийте власну справу, скиньте тридцять кілограмів зайвої ваги, киньте палити. Думка про це може бути надзвичайною важкою. Але це лише одна точка зору. Ви можете зробити це інакше - вивчіть два нових слова, виберіть ім’я домену в Інтернеті для свого бізнесу, скиньте один кілограм зайвої ваги, відмовтеся від однієї сигарети на день. Подбайте про одну дрібницю, потім про іншу. Крок за кроком. Повільно, але впевнено до мети. Ніяких різких рухів, ніякого роздумування попереду. Раптом страх, який паралізував кожен наш рух, зникає, і замість того, щоб бути пригніченим, життя стає захоплюючим.

Найкраще у майбутньому - це те, що воно настає день за днем.

Abraham Lincoln

Думка про майбутнє паралізує. Ви вже знаєте, як може зашкодити своєму життю, і боїтесь продовження. У вас немає сміливості рухатися вперед, бо те, що попереду, здається нежиттєздатним. Тож ти залишаєшся на місці, занурюючись ще більше. Але ваше життя не в міфічному, невідомому майбутньому. Це тут сьогодні. Цей день - усе, що у вас є. І ця думка вже хвилює. Ви повинні навчитися думати про те, що колись може статися, і зосередити всю свою енергію на тому, що відбувається зараз. Щоразу, коли думка про майбутнє з’являється у вашій голові, негайно звертайте свою увагу на те, що ви можете сьогодні покращити у своєму житті. Немає кращого ліку від горя, як примусити руки і голову працювати. Залишайтеся активними і нав'язливі думки зникнуть самі по собі.

Робіть те, що вважаєте правильним у своєму серці. Критика все одно не пройде повз вас.

Eleanor Roosevelt

Що б ти не робив у житті, знайдуться критики. Але ви тут не для того, щоб відповідати чужим очікуванням. Як і інші, вони не тут, щоб виконати ваше очікування. Людина за своєю природою схильна бачити світ та інших людей не такими, якими вони є насправді, а такими, якими вони є у її розумінні. Ми розглядаємо, аналізуємо, оцінюємо, використовуючи доступні нам інструменти - нашу власну чутливість, досвід та світогляд. І те, що ми бачимо, завжди дещо відрізняється від того, що бачать інші. Це просто так. З цим боротися даремно. Як сказала Діта фон Тіз, "Ви можете бути самим стиглим, соковитим персиком у світі, але знайдеться хтось, хто ненавидить персики".

Я вірю в удачу і переконався, що чим більше працюю, тим більше маю.

Thomas Jefferson

Чим більше ви активні в різних сферах свого життя - працюєте, навчаєтесь, дбаєте про своє здоров’я, дім, стосунки з іншими людьми - тим більше нових можливостей і варіантів відкривається для вас. У сусіда, якому ви допомогли винести розбитий холодильник, виявляється друг, який просто шукає нового співробітника для інтернет-магазину. Ваші кулінарні навички, раніше відомі лише вашій родині, стають початком нового кар’єрного шляху. Під час гірських поїздок ви зустрічаєте когось, з ким відтепер ви будете ділитися своїм захопленням і життям. Потрібно просто долучитися і щодня працювати над собою. А потім просто дивіться з широко розплющеними очима від подиву, як весь ваш світ повільно змінюється.

Автор: Тут Добре

Немає коментарів