Казка "Пташка зі сталі" - мультфільм, який повинні переглянути як дорослі, так і малеча.

Пташка зі сталі

Казка "Пташка зі сталі"
Прекрасна робота про прекрасну дівчину!


Казка "Пташка зі сталі" це не вигадана історія від Ірини Мацко. Яка допомагає дітям усвідомити хто є ворог, на реальних прикладах побачити сучасну битву добра зі злом.

Серед незламних бійців "Азовсталі" – Катерина "Пташка", спів якої пронизав серця українців, а мила посмішка із замурзаної світлини стала ще одним символом незламності української нації.

Пташці зі сталі 21 рік і вона з Тернопільщини. На момент виходу мультфільму вона перебувала у російському полоні. Тому відео з мультфільмом, щоб не створювати Катерині та нашим військовим зайвих проблем було недоступне.

22.09.2022 Катерина Поліщук (Пташка) була повернута додому в процесі обміну військових на В.Медведчука

Чудовий мультик від
каналу Хмаринка Таким чином наймолодшим українцям можна пояснити страшні події війни і про героїв, які захищають нашу державу. І можливо колись, у школі, на уроці історії вчителька буде розповідати про захисників-героїв України, а дитина пригадає ,як вона у дитинстві дивилась мультик на цю тему.

Пташка зі сталі -  патріотичний мультфільм


То є Пташка, але Пташка зі сталі! Вона би мала фарбуватись, носити сумку через плече і ходити на побачення, а натомість обрала автомат і камуфляж! Катя дуже сильна духом! Це воїн без краплини страху у крові",

Підписуйся на канал Хмаринка у YouTube! Показуйте пізнавальні відео своїм дітям, та сійте зерна знань у ниву!

Не забудьте поділитися історією Пташки в соціальних мережах👇

4 коментарі:

  1. Прекрасний мультфільм. Ми стаємо свідками появи справжніх українських героїв, про яких ще сотні років будуть розповідати історії, казки, знімати фільми та співати пісні. Слава Україні! Смерть ворогам!

    ВідповістиВидалити
  2. Відео вже немає?

    ВідповістиВидалити
  3. 22.09.2022 Пташку повернуто з полону. Відео знову доступне

    ВідповістиВидалити