У США написали біографію Зеленського у коміксах

Зеленський

TidalWave Comics – це популярне американське видання, яке має цілу лінійку коміксів про важливих світових політичних діячів. У тому числі, є випуски про Обаму, Трюдо та Буша.


Днями це популярне видання презентувало 22-сторінковий комікс, присвячений чинному президенту України. Комікс отримав назву "Політична влада: Володимир Зеленський", і, як кажуть самі автори, цей випуск має чималий попит.


Зеленський

За інформацією власників видання, частину виручених коштів буде передано Міжнародному комітету Червоного Хреста для допомоги українцям.


Текст для книги написав американський письменник Майкл Фрізел, автором малюнків є Пабло Мартінен. За їхніми словами, робота над цим випуском була вкрай непростою:


Зеленський

“Ми з видавцем хотіли зосередитися на людині, яка виходить за рамки нинішньої уваги ЗМІ, на війні України з росією та протистоянні Зеленського із [президентом РФ Володимиром] Путіним. Хто він? Що змушує його діяти? Чому він зараз є правильним лідером для України? Це те, що мене цікавило, коли я розпочав дослідження”,
– розповів письменник.

Комікс доступний у двох форматах – у цифровому та друкованому. Також видавці готують спеціальний колекційний екземпляр у твердій палітурці.

Немає коментарів