Найкраще оголошення про продажу автомобіля. Читали і плакали )

Волга газ 21

Найкраще оголошення про продажу автомобіля. Читали і плакали )

Продаю свою волгу! 
Купівля, прямо скажемо, сумнівна, але зате і ціна - чисто символічна.

700 доларів  і крейсер ваш!

 Рік випуску 1995 чи 1965, стан суперечливий. Пробіг позначений на табло як 72000, але під цим варто розуміти 172000. А якщо зовсім чесно, то 372000.
 До сих пір не розумію, як вона змогла проїхати таку відстань ... Найголовніше, апарат на ходу!


 По мості ніяких проблем (крім того, що без кондиціонера влітку виникає відчуття, ніби машина горить). Рве зі світлофора багато іномарок (особливо ті, які не підозрюють, що беруть участь в змаганні). По трасі теж нормуль. Яку швидкість вам вдасться на ній розвинути, залежить тільки від вашого інстинкту самозбереження. Особисто я в ті рідкісні рази, коли розганяв її до 120, ловив себе на тому, що ні моргаю,  не ворушуся і практично не дихаю. 


У лівих дверей є трошки підгнивша ділянка, з якої стирчить поліетилен. Дуже допомагає виявляти автомобіль на великих парковках і надає звірюці неповторної індивідуальності.


По кузову - є деякі ділянки, які можна вважати нормальними, але таких не багато.


Внутрішнє оздоблення салону є, правда виконане за чиєюсь незбагненною примхою з використанням лінолеуму. З цим доведеться жити. Глибоко в водійському кріслі є якась дуже гостра деталь, яка іноді боляче впивається в поперек. Я так і не розібрався, що це за деталь, чому вона там, і як таке взагалі може бути.


 Є кнопка включення кондиціонера, це єдина деталь кондиціонера, яка дожила до наших днів.


 Також є бортовий комп'ютер, підозрюю що саме його штучний інтелект (а не Ви) вирішує, коли машині завестися, а коли стихнути.


Без торгу.

Немає коментарів