Сіль, перець і лимон вирішують ці 9 проблем зі здоров’ям краще за будь-які інші ліки.

Корисні продукти

Сіль, перець і лимон вирішують ці 9 проблем зі здоров’ям краще за будь-які інші ліки.


Сіль, перець та лимон - це інгредієнти, які ми часто використовуємо на своїй кухні. Як виявляється, вони не тільки додають смаку нашим стравам ... їх можна використовувати як замінник деяких ліків.


У світі багато людей використовують ці інгредієнти для лікування у повсякденному житті. Причиною може бути дорога медична допомога, яка змушує багатьох людей схилятися до природних, домашніх методів боротьби з різними захворюваннями.


Ось список 9 недуг, які можна усунути, використовуючи чорний перець, лимон і морську сіль.


№1. Біль у горлі

Щоб позбутися від неприємної ангіни, змішайте 1 ложку лимонного соку, половину чайної ложки чорного перцю і 1 чайну ложку солі в склянці теплої води. Полоскати горло цією сумішшю кілька разів на день.

№2. Забитий ніс

Щоб прочистити ніс, потрібно просто змішати чорний перець, корицю, кмин і кардамон. Використовуйте подрібнювач або млинок, щоб отримати порошок. Потім просто понюхайте суміш. Сильний аромат змусить вас чхати.

№3. Виразки

Якщо ви хочете доглядати за слизовою порожниною рота, додайте столову ложку гімалайської солі в чашку теплої води і полощіть нею рот після кожного прийому їжі. Таким чином ви усунете шкідливі бактерії та прискорите загоєння ран.

№4. Схуднення

Змішайте 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю, 2 столові ложки лимонного соку і столову ложку меду в склянці теплої води. Вживаючи цю суміш, ви прискорите обмін речовин, що прискорить процес схуднення.

№5. Нудота

При проблемах зі шлунком змішайте столову ложку свіжого лимонного соку і чайну ложку перцю в склянці теплої води. Пийте повільно, поки вам не стане легше.

№6. Приступ астми

Потрібно 10 горошин перцю, 2 гвоздики і 15 листків базиліка. Покладіть все це в склянку окропу. Проваріть все це протягом 15 хвилин, потім процідіть. Зберігати в банці з кришкою. Коли суміш охолоне, додайте в неї 2 столові ложки меду. Ви можете тримати її в холодильнику два тижні і поєднувати з молоком.

№7. Зубний біль

Змішайте половину чайної ложки меленого перцю та гвоздикової олії. Отриману суміш нанесіть на хворий зуб. Ви відчуєте полегшення майже відразу.

№8. Застуда та грип

Вичавіть сік половини лимона в склянку кип’яченої води. Залиште м’якоть і скоринки всередині на 10 хвилин. Після закінчення цього часу видаліть скоринки з чашки і додайте столову ложку меду. Пийте отримані ліки кілька разів на день. Через кілька дніввам повинно стати краще.

№9. Носова кровотеча

Покладіть трохи лимонного соку на ватний диск і покладіть його в ніс. Злегка нахиліть голову вперед і почекайте близько десяти секунд. Кровотеча повинна зупинитися.

Бережіть себе та будьте здорові)

Немає коментарів