Про що шкодують жінки після 40?

Про що шкодують жінки після 40?

Про що шкодують жінки після 40?

Кожній людині властиво аналізувати вчинки з минулого і сьогодення. Ми любимо копирсатися в спогадах і будувати здогади про те, що було б, якби вчинили інакше.

Сьогодні поговоримо з вами про найпоширеніші жіночі печалі. Після 40-ка років багато хто починає шкодувати про речі, які втратили. З'являється дратівливість і відчуття безглуздого існування.


Коли ми молоді, сил і енергії предостатньо, але чомусь займаємося ми абсолютно не тим, чим слід було б. Мислити наперед, вибудовуючи певну стратегію - це, на жаль, не про жінок. Навіть якби ми мали якийсь вибір, ми завжди покладаємося на емоції і почуття, часто не подумавши про майбутнє.

Більшість шкодує, що мало часу присвячували саморозвитку. Мало читали книг, мало працювали над своїм внутрішнім світом.

Не вчили іноземної мови, хоча був час і можливість. А якщо за 40, то вже і мозок не такий піддатливий, та й пам'ять починає підводити. Це стосується абсолютно всіх занять, а не тільки мови.

У 20 років краси і стрункості повним-повнісінько. А в 40 ми розплачуємося за нашу власну ранню безвідповідальність фігурою і красою.

Якось не завелося у наших жінок "інвестувати в себе". Адже це стосується і догляду за шкірою, і занять спортом, і звичайно ж - душевної складової.

Поки молоді, спостерігаємо гарну і гладку шкіру обличчя, зовсім не замислюючись про те, що необхідно доглядати за собою. А з віком все позначиться: будь-яка травма і хвороба рано чи пізно дається взнаки

Багато жінок, віддаючись далеким спогадами шкодують про неправильний вибір чоловіка. Часом ми шкодуємо, що були молоді й імпульсивні, не вміли тверезо мислити, оскільки нам просто затуманили розум.

Шкодуємо, що в університетські роки вибрали "васю" молодого, сміливого і надто самозакоханого, а не розумного і розважливого, але скромного "Колю". Життя б з колею могло скластися набагато вдаліше.

Подумайте про це...

А про що жалієте ви?

Є можливість залишати коментарі анонімно

Немає коментарів