Як сваритися в Інтернеті?

Сварка в інтернеті

Кожен з нас потрапляв в якісь бурхливі дискусії в блогах чи форумах, чи в тому самому Facebook. Кожен з нас стикався з дурницями думок, які потрібно було переконати чимось, або якось. Якщо ви хочете довести свою думку та виграти онлайн-дискусію, вам слід знати кілька речей.

Як сперечатися в Інтернеті? - Тут Добре радить:

1. Напишіть речі, які ви не змогли б сказати особисто. Зрештою, для цього і призначений Інтернет,  так?

2. Без страху обговорюйте теми, які вам незнайомі. Це ж не жива розмова, коли хтось може зігнути вас своїми знаннями. Розслабся, ти все погуглиш. Ви можете бути тим, ким хочете в Інтернеті.

3. Будь красномовним. Подібно до написання амбітної книги, використовуйте вишукані та розумні слова. Особливо рекомендую: "достовірний факт" і "потенційно можливий". Ви одразу будете виглядати, як поважний проФФесор.

4а. Не потрібно читати всю промову співрозмовника. Нашо вам того? Думаєш, він читав твою? Ха-ха! Просто скануйте текст очима, коли плануєте зустрічні аргументи.

Що, якщо ваш опонент звинуватить вас у тому, що він не пише нічого, у чому ви його звинувачуєте?

4б. Напишіть, що "це все  висловлює його думку". Якщо ви не можете вказати конкретне місце в тексті, зверніться до загального тону виступу. Ви ж  можете читати між рядків. А читання між рядків - ознака гострого розуму!

5. Процитуйте заяви співбесідника. І посилайтеся на них, бажано поза контекстом.

Хочете бути в курсі публікацій, які змусять вас сміятися та дивувати?


Приєднюйтесь до нашої сторінки у Facebook з прекрасним почуттям гумору, сарказму та натхнення бо Тут Добре))

Немає коментарів