Як пережити осінь?

Що робити осінню

Як вижити восени? Щоб вас не задушив холод, темрява за вікном і дощова погода?

Ось кілька способів.

7 способів пережити осінню депресію

1. Надворі гуде холодний вітер і в квартиру потрапляє мало сонячного світла? Вас пригнічує похмурий вигляд за вікном? Варто оцінити те, що у вас є через контраст - ви можете безпечно сидіти в теплі своїх чотирьох стін! Вам вже нікуди не потрібно йти.

2. Подумайте, які приємні спогади про осінь у вас є? Перша зустріч з найкращими друзями в середній школі? Перший день навчання, мрії? Похід за грибами з родиною? Будівництво каштанових чоловічків для дитини?

3. Читай! Читати будь-коли добре, а осінні вечори ідеальні. Зверніться до однієї з п’яти книг на осінню тематику.

4. Скористайтеся вечорами вдома, сядьте і поговоріть з кимось із ваших близьких. Познайомтеся з ним ближче. Перегляньте 20 інтригуючих тем для розмов для натхнення.

5. Візьміть найкраще з осені. Осінь буває не тільки сірою та мокрою. Є також так багато інших почуттів і переживань, які ви не можете пропустити!

6. Захистіться від депресії та зміцніть імунітет сміхом! Вас точно підбадьорить один з цих 17 анекдотів на осінню тематику.

7. Підготуйте список осінніх заходів, яким ви присвятите цю пору року. Що круто робити восени? Дивіться: 20 речей, які потрібно зробити цієї осені!


Все буде Добре)))

4 коментарі:

  1. Третій пункт самий надійний)))

    ВідповістиВидалити
  2. Василь Лецман23 жовтня 2020 р. о 04:03

    Чого тільки третій? 5 самий економніший і простіший!��

    ВідповістиВидалити
  3. То всьо фігня, то всьо до ср#ки, і та любов і тії маки )))

    ВідповістиВидалити
  4. Коментарі з матюками видалиили.

    ВідповістиВидалити